Energetische geneeswijze

Lichaam en geest worden behandeld via het holistische principe. Dat wil zeggen dat zowel de geest als het lichaam de aandacht krijgen die het nodig heeft.

We zijn niet alleen ons lichaam en vele ziekten of kwalen komen voort uit onze geest. Ons denken en handelen, en de patronen die we in de loop van het leven hebben ontwikkeld door onze opvoeding en die vanuit de maatschappij tot ons zijn gekomen hebben ons gevormd tot wie we nu zijn.  Maar de mens is aan het ontwaken en voelt dat vele dingen niet meer passen in het leven wat zij leven. Het is niet eenvoudig om iets zomaar af te breken en een nieuw jasje aan te trekken en daar lopen nu vele mensen tegen aan. Niet jezelf kunnen zijn in een wereld waar je niet meer in past. Dit kan problemen geven op zowel fysiek als geestelijk niveau en dat kan de mens opbreken. Jezelf niet meer fijn voelen in jezelf en in de omgeving van anderen kan vele problemen geven. Wat te doen? Hoe kom ik hier uit, en meer nog wat kan ik doen aan mijn juidige omstandigheden?

Niet lekker in je vel zitten, en jezelf uitgeput voelen door alle weerstand die je ontmoet op weg naar bevrijding geeft aan dat je situatie eens goed bekenen mag worden. Je weet het, maar het lukt je nog niet om de juiste stappen te zetten omdat je jezelf moe en gestrest voelt.

Energetische geneeswijzen pakt zowel het lichaam en de geest aan en zodoende kom je weer in je volledige rust en terug in je kracht.