Doorbreek oude patronen in 7 stappen om krachtiger in je leven te staan.

Stap voor stap terug in je kracht

Wil jij ook terugkomen in je kracht?

Met het volgen van de 7 stappen in dit E-book maak je een begin naar een ander bewustzijn. Stap voor stap ga je merken dat je langzaam maar zeker een ander gedachtenpatroon aan het ontwikkelen bent en daar is het om te doen. Ook jij kan bewuster en zelfzekerder in het leven staan. Oefen jezelf om dingen van je af te schrijven  en nieuwe dingen eigen te maken.  Heb geduld  en wees liefdevol naar jezelf.  Om het beste resultaat te krijgen is het belangrijk om zoveel mogelijk te oefenen. Je ware leven begint vandaag.

Niemand heeft gezegd dat het leven makkelijk is.

We hebben allemaal ons eigen pad te bewandelen en we mogen onze processen leren begrijpen door het leven heen. Dat het voor sommige mensen niet eenvoudig is blijkt wel uit de pijnlijke levenslessen die men vaak te leren heeft. Maar het leven hoeft niet zo zwaar te zijn. Als je de juiste tools in handen hebt en je jezelf wilt leren anders in het leven te gaa staan dan ben je al op de goede weg.

Het E-book zal je in 7 stappen laten zien hoe je een goed begin kan maken voor jezelf. Om weer terug in je kracht te komen.

Ik wens je er veel succes mee.

Als je na het lezen van het E-book graag ondersteuning wilt in je verdere proces dan wil ik je daar middels coaching graag bij ondersteunen.

hartegroet,

Lis

Resultaten/inzichten

=

Jezelf door niemand meer laten domineren

=

Bewuster in je leven staan

=

Jezelf beter kunnen en durven uiten

=

De kaptein van je eigen schip zijn

 

 

Over mij

Dit E-book heb ik geschreven naar aanleiding van mijn eigen groeiproces. Als coach ga je zelf immers ook door vele lagen heen die je bewustzijn kunnen vergroten. Door mijn persoonlijke groei kwam ik erachter dat er velen met mij door dezelfde  groeiprocessen heen gaan en  door mijn ervaring als bewustzijnswerker kwam ik erachter dat een aantal simpele stappen al een groot verschil kunnen maken in het leven van een mens. Dit E-book kan ook voor jou het begin zijn, net zoals het al voor vele anderen het begin is geweest van een  nieuwe bladzijde in hun levensboek.

Dat het je mag brengen naar je ware zelf.

– Lis Reijerman , Spiritueel Centrum Yoiranta