Reiki pijn behandeling bij Fibromyalgie

Fibromyalgie is een ingrijpende ”steeds meer voorkomende ziekte” waarbij iemand constant pijn heeft. Het treft meestal vrouwen, en waardoor dat komt is nog niet bekend. De letterlijke betekenis van fibromyalgie is ‘pijn in bindweefsel en spieren’.

De meest voorkomende klachten bij fibromyalgie zijn o.a.:Pijn, stijfheid en vermoeidheid op verschillende plekken in het lichaam.

• Niet meer kunnen werken of zelfs de eenvoudigste dingen niet meer aankunnen.
• Slecht slapen en daardoor depressieve gevoelens.

• Je raakt opgebrand omdat je in een cirkel zit waar je niet uit lijkt te kunnen komen

Via de reguliere weg is er niet veel aan te doen schijnt het. Je moet er mee leren leven is het antwoord wat vele mensen te horen krijgen.

Rusten en jezelf ontzien en goed voor jezelf zorgen. Maar als je geen kwaliteit van leven meer hebt en je bijna niets meer kunt omdat je hele lichaam pijn doet en je daardoor niet meer kunt werken, wat dan? Het vervelende is dat je aan de buitenkant niets kan zien. De mens met Fibromyalgie heeft elke dag pijn, maar het is niet zichtbaar en hierdoor kun je in een isolement komen omdat men je niet serieus neemt. Goed voor jezelf zorgen is dan het allerbelangrijkste wat je kan doen.
De 3 peilers zijn:
• Rust
• Regelmaat
• Reinheid en Reiki
Waarom Reiki? Omdat Reiki je systeem rust geeft .
Omdat de Reiki behandelingen je de energie geven die je zo hard nodig hebt waardoor je jezelf weer beter voelt en je lichaam zichzelf weer kan herstellen.
En het helpt echt, het helpt om weer te slapen zonder dat je wakker wordt van de pijn. Het helpt om uit die cirkel te komen waarin je vast zit.
Het helpt om jezelf weer mens te voelen en de energie die je weer voelt stromen naar alle gebieden van je lichaam maakt dat je weer de kracht hebt om dingen te doen die je voorheen deed. Kortom je krijgt je leven weer terug in je eigen handen.
Is dat fantastisch?! Ja dat is het echt! En uiteraard zorg je verder goed voor jezelf. Je eet gezond en drinkt genoeg water om de afvalstoffen te af te laten voeren uit je lichaam, en je depressieve gedachten veranderen ook omdat je jezelf beter voelt. En dat werkt ook door naar het lichaam.
Hoe vaak behandeling nodig is? Meestal een keer of 4 achter elkaar om de energie weer goed op gang te krijgen daarna nemen de behandelingen af tot 1 keer in de week zodat alle cellen zichzelf weer herstellen. Dan is meestal 1 x in de maand als een zogenaamde onderhoudsbeurt heel fijn om weer terug in de balans te komen.
Welke veranderingen vinden plaats?
• Vermoeidheid verdwijnt
• Pijn wordt een flink stuk gereduceerd
• Klachten worden over het algemeen een stuk minder
• Je gaat beter in je vel zitten
• Je kwaliteit van leven komt weer terug.
Bij elke sessie ervaar je dat je weer terugkomt in je eigen kracht en je jouw lichaam weer kunt vertrouwen.

Kwaliteit van leven is een van de belangrijkste dingen in het leven en de basisbehoefte van ieder mens.