Wat zijn Bachbloesemremedies?

In de praktijk werk ik regelmatig met de Bachbloesems.

Als ondersteuning tijdens de coaching trajecten behaal ik zeer goede resultaten.

De druppels zijn niet verslavend en kunnen eventueel ingenomen worden samen met reguliere medicijnen.

Ze werken zeer goed in op de geest en daardoor ook op het lichaam, waardoor bestaande fysieke klachten kunnen verbeteren en  zelfs verdwijnen .

 

Het succes van de bloesems is te wijten aan de samenstelling van de planten en de bloesems. Lees het verhaal van een begenadigd arts die een schat heeft nagelaten aan de mensheid. 

De 38 Bach Bloesem Remedies zijn ontdekt door de vooraanstaande arts Dr. Edward Bach. Hij was op zoek naar middelen in de natuur die ons helpen om de balans in ons mens-zijn, in onze persoonlijkheid en de gemoedstoestanden waar wij aan kunnen lijden te helpen verlichten.

Eerst specialiseerde dr. Bach zich als bacterioloog en homeopaat en later, met alle kennis van mensen én medicijnen ontwikkelde hij de bloesemremedies
De remedies van Dr. Bach herstellen op een vriendelijke en zachtaardige manier de innerlijke balans en het emotioneel welbevinden. De remedies helpen ons om op een diep niveau jezelf te zijn.
Gevoelens als angst, onrust, irritatie, neerslachtigheid, bezorgdheid, teleurstelling, verdriet, woede etc. nemen veel energie weg en kunnen een diep effect hebben op ons geestelijk en lichamelijk welzijn.
De Bloesem Remedies zijn eenvoudig en veilig te gebruiken voor iedereen van jong tot oud en ook dieren laten de weldadige werking van de Remedies zien. Ze zijn te gebruiken in combinatie met andere geneesmiddelen. De ontdekkingen van Dr. Bach zijn nu net zo actueel als 60 jaar geleden. Menselijk emoties en reacties op situaties die wij in het dagelijkse leven tegenkomen veranderen niet.
Negatieve gemoedsstemmingen onttrekken veel energie aan de mens en brengen mensen uit balans. Het terugvinden van de balans, zodat het lichaam zichzelf herstelt is de kern van de Bloesemtherapie van dr. Edward Bach. Het is een natuurlijke geneeswijze die werkt op energetisch niveau. Het kan zonder problemen naast gewone medicijnen en andere therapieën gebruikt worden.
De Remedies behandelen niet slechts de ziekte maar richten zich op de gevoelens en de persoonlijkheid van de mens.
Negatieve stemmingen: uitputting door teveel spanning, overbezorgdheid, angst, eenzaamheid, depressieve gevoelens, onzekerheid, jaloezie en gebrek aan zelfvertrouwen zijn enkele van de stemmingen waarvoor dokter Bach remedies ontwikkelde.
Het mooie van de bloesems is dat ze niet de negatieve energie onderdrukken maar de stemming, het gedrag ombuigen tot de positieve variant: geen dominantie maar betrokkenheid, geen uitputting meer maar herstel en bewaking van eigen grenzen.
Of mensen nu ziek of gezond zijn; de remedies kunnen eenvoudig toegepast worden. Ze geven je moed en kracht om steeds meer jezelf te worden en een gezond en gelukkig leven te leiden.

 

De 38 remedies zijn onder gebracht in 7 groepen:

I Angst
II Onzekerheid
III Onvoldoende interesse in het hier en nu
IV Eenzaamheid
V Overgevoeligheid voor invloeden en ideeën
VI Moedeloosheid en wanhoop
VII Overbezorgdheid voor het welzijn van anderen

De Rescue Remedy is waarschijnlijk de meest bekende remedie die ingezet kan worden voor eerste hulp bij grote spanningen, angsten en hevige schrik .

De Rescue kalmeert en geeft je helderheid terug.

 

R

Mental Coach

R

Reiki Master

R

Paragnost

R

Spiritueel Consulent

Ook  jij  kunt weer volop in het leven  staan  en  zonder stress leven.

Een tijd geleden heb ik een burnout gehad en het duurde erg lang eer ik was opgeknapt . Ik heb toen ook een tijd antidepressiva geslikt en daar voelde ik mij ontzettend moe door en eigenlijk heeft het mij niets verder gebracht. Mijn leven begon er steeds somberder uit te zien en uiteindelijk na een lange zoektocht langs artsen en internisten wilde ik het opgeven omdat men mij verzekerden dat ik er maar mee moest leren leven dat ik altijd moe en down was.  Ik veranderde daardoor in een lusteloze en neerslachtige vrouw die elke dag pijn had zowel geestelijk als lichamelijk . Daardoor had ik nog maar heel weinig plezier in het leven. Altijd lag ik op de bank en was ik heel moe waardoor ik tot weinig meer in staat was.

Totdat ik iemand hoorde vertellen over jou . Eerst was ik nogal sceptisch omdat ik al zoveel had geprobeerd maar ik wilde het toch een kans geven. Dit was het beste wat ik had kunnen doen. Zo een lieve en wijze vrouw je bent. Je hebt een enorme impact gehad op mijn leven en ik ben er nog steeds elke dag dankbaar voor dat ik je traject heb gevolgd. Hierdoor is mijn leven 180 graden verandert van een lusteloze  neerslachtige vrouw naar een veel meer bewuste en in haar kracht staande energieke vrouw die zich niets meer laat zeggen. Ik kan je aan iedereen aanraden.

José

Elke dag stress houdt geen mens vol en ook ik niet dus. Ik weet nog dat ik gewoon door mijn benen zakte van vermoeidheid en dat ik  alleen nog maar huilen kon. Mijn nachten werden verlengd naar de dagen met als resultaat dat ik alleen nog maar in bed lag. Mijn werk kon ik uiteraard niet meer doen en ik kwam in de ziektewet terecht. Zoveel gedachten gingen er door mijn hoofd. Hoe moet dit verder straks kan ik niets meer ik hou niemand meer over en noem maar op. Vrolijk wordt je er niet door kan ik je verzekeren. Een kennis vertelde mij toen over jouw methode en ik was daar zeker in geinteresseerd. Baat het niet dan schaad het niet was mijn gedachte en na een fijn intakegesprek heb ik besloten om het traject te gaan volgen.

Het was zeker niet makkelijk want lieve  Lis  je gaat echt tot de bodem.

Dieper dan dit ben ik niet eerder gegaan maar het heeft mij wel weer gebract naar wie ik was een krachtige en sterke vrouw. Alleen nu sta ik wel een stuk bewuster in het leven en begrijp ik ook meer van mijzelf.

Superblij ben ik dat ik het traject ben aangegaan en erg dankbaar ook  voor al deze wijze en waardevolle lessen die je mij hebt aangereikt.

Geen moment heb ik er  spijt van gehad en ik beveel je iedereen aan die met zichzelf geen raad meer weet.

Ellen

Neem gerust contact op met mij: 

6 + 14 =

Bedrijfsgegevens:

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag

10:00 t/m 17:00 uur

Zaterdag:  10:00 t/m 13:00 uur

Bellen vanuit Belgie:

04 938 234 25

Bellen vanuit Nederland:

0032 493 823 425

Beekstraat 1

9506 Zandbergen België

Oost Vlaanderen

Spiritueel Centrum YoiRanta

Annuleringsregeling:

Indien een afspraak onverhoopt afgezegd moet worden, kan dat zonder problemen binnen 48 uur. Indien dit niet binnen 48 uur wordt afgezegd of je jouw afspraak mist, breng ik de tijd in rekening..