Lieve Lis 

Heel graag wil ik je bedanken voor de zeer leerzame ervaring van de laatste tijd. Wat heb ik véél gehad aan de zeer intensieve healing. De laatste jaren van mijn leven had ik zoveel bagage bij mij gedragen dat mijn leven stil stond. Door je liefdevolle maar zeer deskundige begeleiding heb ik mijn leven weer kleur kunnen geven en is er eindelijk weer kwaliteit van leven. Ik voel mij  super goed en weet weer waar het leven werkelijk omgaat.

Nogmaals mijn innige dank.

Sofie v.d. Halle

Lieve Lis,

Graag wil ik je bedanken voor de mooie sessie die je mij hebt gegeven. Aanvankelijk stond ik er wat sceptisch tegenover omdat ik niet wist wat mij te wachten stond. Inderdaad controle willen houden werkt niet daar ben ik nu wel bewust van geworden.

Nogmaals veel dank voor wat je voor mij hebt gedaan!

Een warme groet,

Jos

Beste mensen,

In 2014 heb ik bij Lis een reading gehad, ik werkte in het onderwijs en had voornamelijk contact met leerlingen. Tijdens de reading zei Lis mij dat zij mij in de toekomst meer zag werken met ouderen (bejaarden). Ik had zoiets van ja ja, klopt niet ze zegt maar wat. Vier jaren verder werk ik werkelijk in de zorg.
Ik wist dat het vertrouwelijk gevoel dat ik in haar heb mij goed geleid heeft.

Voor twee weken terug heb ik de coaching en behandeling Soul Body Fusion gedurende
vijf weken mogen ervaren. Ik kwam terug tot mezelf en vond rust en kracht hierin.
Mijn eigen gewaarwording kwam naar boven dankzij de begeleiding van Lis.
Het gevoel dat ik erbij kreeg was dat ik niet alleen was, maar de aanraking kreeg van een hoger aanwezig zijnde energie.
Het mooie van was dat ik dit heb mogen ervaren zonder het gevoel te hebben, mezelf kwijt te raken.
Lis heeft zich vanaf dag één volledig ingezet en mij goed begeleid, ik wist niet wat ik kon verwachten. Ik moet toegeven dat dit een bijzondere ervaring voor mij was en zeker een aanrader is voor anderen. Bedankt Lis voor het fantastisch gevoel dat ik nu heb.

Veel liefs,
Denise

Beste Lis,

Graag wil ik je bedanken voor de mooie reading die je mij hebt gegeven.

Door je innemende persoonlijkheid voelde ik mijzelf al meteen op mijn gemak. Je draait er niet omheen en bent rechtstreeks wat ik persoonlijk zeer kan waarderen.

Je wint er dus geen doekjes om en zegt de dingen zoals je het ziet en dat is uiteindelijk voor mij heel goed  geweest.

Mijn leven heeft een mooie wending gekregen en dat is mede dankzij jouw wijze woorden. En ja ik heb er hard aan moeten werken zoals je al zei, voor niets gaat de zon op.

Dank je Lis het was echt top.

hartelijke groet,

Eric

Veel dank Lis voor de prachtige healing.

Ik heb even getwijfeld eer ik de stap durfde te zetten. Maar hoe wonderlijk dat het ook echt werkt een healing op afstand. Ik ben enorm opgeknapt na een aantal sessies en ik zou het iedereen aanraden. Het mooiste is dat het gewoon kan in je eigen veilige omgeving. Ik voel me heerlijk ontspannen na zo’n lange tijd.

Dank je Lis en veel succes verder met je mooie werk.

Vriendelijke groet,

Agnes 

Elke dag stress houdt geen mens vol en ook ik niet dus. Ik weet nog dat ik gewoon door mijn benen zakte van vermoeidheid en dat ik  alleen nog maar huilen kon. Mijn nachten werden verlengd naar de dagen met als resultaat dat ik alleen nog maar in bed lag. Mijn werk kon ik uiteraard niet meer doen en ik kwam in de ziektewet terecht. Zoveel gedachten gingen er door mijn hoofd. Hoe moet dit verder straks kan ik niets meer ik hou niemand meer over en noem maar op. Vrolijk wordt je er niet door kan ik je verzekeren. Een kennis vertelde mij toen over jouw methode en ik was daar zeker in geinteresseerd. Baat het niet dan schaad het niet was mijn gedachte en na een fijn intakegesprek heb ik besloten om het traject te gaan volgen.

Het was zeker niet makkelijk want lieve  Lis  je gaat echt tot de bodem.

Dieper dan dit ben ik niet eerder gegaan maar het heeft mij wel weer gebract naar wie ik was een krachtige en sterke vrouw. Alleen nu sta ik wel een stuk bewuster in het leven en begrijp ik ook meer van mijzelf.

Superblij ben ik dat ik het traject ben aangegaan en erg dankbaar ook  voor al deze wijze en waardevolle lessen die je mij hebt aangereikt.

Geen moment heb ik er  spijt van gehad en ik beveel je iedereen aan die met zichzelf geen raad meer weet.

Liefs Ellen

Een tijd geleden heb ik een burnout gehad en het duurde erg lang eer ik was opgeknapt . Ik heb toen ook een tijd antidepressiva geslikt en daar voelde ik mij ontzettend moe door en eigenlijk heeft het mij niets verder gebracht. Mijn leven begon er steeds somberder uit te zien en uiteindelijk na een lange zoektocht langs artsen en internisten wilde ik het opgeven omdat men mij verzekerden dat ik er maar mee moest leren leven dat ik altijd moe en down was.  Ik veranderde daardoor in een lusteloze en neerslachtige vrouw die elke dag pijn had zowel geestelijk als lichamelijk . Daardoor had ik nog maar heel weinig plezier in het leven. Altijd lag ik op de bank en was ik heel moe waardoor ik tot weinig meer in staat was.

Totdat ik iemand hoorde vertellen over jou . Eerst was ik nogal sceptisch omdat ik al zoveel had geprobeerd maar ik wilde het toch een kans geven. Dit was het beste wat ik had kunnen doen. Zo een lieve en wijze vrouw je bent. Je hebt een enorme impact gehad op mijn leven en ik ben er nog steeds elke dag dankbaar voor dat ik je traject heb gevolgd. Hierdoor is mijn leven 180 graden verandert van een lusteloze  neerslachtige vrouw naar een veel meer bewuste en in haar kracht staande energieke vrouw die zich niets meer laat zeggen. Ik kan je aan iedereen aanraden.

Hartelijke groet,

José