Mijn naam is Lis Reijerman en ik ben geboren in Rotterdam.

Sinds 2017 woon en werk ik in België in het mooie dorp Zandbergen.

Mijn leven is kort gezegd één grote zoektocht geweest naar mijn ware ik. Al vanaf mijn kindertijd wist, zag en voelde ik veel meer dan andere kinderen en volwassenen en zoals bij vele hoog gevoelige mensen met mij is dit niet altijd makkelijk geweest.

Ik was het ”Jantje lacht en huilt kind”, simpel omdat ik nooit echt begreep waarom mensen zich anders gedroegen dan dat ze zich voordeden. Ik was een rebel met een goed hart. Hulpvaardig en altijd het beste voor de ander willen. Dat is een aangeboren eigenschap waar ik toch wel vaak veel van heb geweten.

Hoe doe je het goed genoeg voor jezelf en de ander zonder dat je er zelf aan onderdoor gaat. Dat liep als een rode draad door mijn leven. En uiteindelijk door mijn hoge gevoeligheid liep ik zelf al gauw een burn-out op. Omdat ik erachter kwam dat de klassieke geneeswijze mij niet verder kon helpen ben ik mijzelf gaan verdiepen in de complementaire geneeswijze en kwam ik erachter dat lichaam en geest één is en dat het één niet zonder het ander bestaat. Uiteindelijk was dat mijn redding en ben ik er sterker en krachtiger uitgekomen.

Daardoor ben ik diverse energetische studies en opleidingen gaan doen die ik nog steeds met succes toepas.

Mijn werk bestaat uit het ondersteunen en begeleiden van mensen die zowel geestelijke als fysieke pijnen ervaren. Heling ontstaat slechts door op een diepgaande manier het bewustzijn aan te boren. Door bij de diepere lagen van iemands wezen aan te komen bij de ”Ik Ben Wie Ik Ben” wordt meteen het spirituele bewustzijn vergroot en kan men daadwerkelijk zijn wie men is. Dit alles zonder zweverig te zijn. Ik ben mij zeer bewust van de aardse problematiek en weet als geen ander wat energie kan doen in een mensenlichaam. Balans is zeer nodig wil de tegenwoordige mens zich kunnen handhaven in de huidige wereld.
.

Mijn praktijk YoiRanta staat voor de Holistische mens dus de mens als geheel.

Ik ga er echter van uit dat slechts één therapie de juiste is en dat is welke de cliënt zelf aangeeft, dus waar de behoefte ligt van de hulpvrager. Ik heb door de jaren heen al vele mensen mogen coachen, de weg naar healing geopend, begeleiding gegeven en hen zodoende een stuk verder op hun spirituele levenspad mogen brengen.

Er zijn vele veranderingen gaande, niets is wat het werkelijk lijkt en de moderne mens heeft vele vragen net zoals wij allen. Graag wil ik helpen om een ander bewustzijn aan te boren. We hoeven alleen maar de herinnering aan ons ware leven terug te vinden.

Dankbaar ben ik dat ik in alle bescheidenheid dit werk mag doen.

We zijn allen kinderen die momenteel leven in het Aquariustijdperk en zo sta ik er dan ook in. Vernieuwing, verandering en verbetering dat is mijn motto. Een visie hebben en dit ook uitdragen aan de bewuste mens.

Zoek je hulp omdat je het zelf niet meer aankan en omdat je zelf ook wel weet dat er veel meer is dan er in het reguliere circuit te vinden is?

Stap dan over die drempel heen en schroom niet om mij een bericht te sturen via het intakeformulier.

Warme groet,

Lis

Opleidingen Lis:

Shiatsu Therapie

Reiki TeraMai Master

Bachbloesem Therapie

SoulBodyPractitioner

Stoelmasseur

Astrologie

NLP

CHakra Aura Healing

Trauma Coaching

 

Volg mij op Social Media:

Heb je vragen over de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met me op!

Specialisaties:

N

Healing

N

Reading

N

Coaching

N

Bachbloesem Therapie

Hoe klanten mij ervaren

Een tijd geleden heb ik een burnout gehad en het duurde erg lang eer ik was opgeknapt . Ik heb toen ook een tijd antidepressiva geslikt en daar voelde ik mij ontzettend moe door en eigenlijk heeft het mij niets verder gebracht. Mijn leven begon er steeds somberder uit te zien en uiteindelijk na een lange zoektocht langs artsen en internisten wilde ik het opgeven omdat men mij verzekerden dat ik er maar mee moest leren leven dat ik altijd moe en down was.  Ik veranderde daardoor in een lusteloze en neerslachtige vrouw die elke dag pijn had zowel geestelijk als lichamelijk . Daardoor had ik nog maar heel weinig plezier in het leven. Altijd lag ik op de bank en was ik heel moe waardoor ik tot weinig meer in staat was.

Totdat ik iemand hoorde vertellen over jou . Eerst was ik nogal sceptisch omdat ik al zoveel had geprobeerd maar ik wilde het toch een kans geven. Dit was het beste wat ik had kunnen doen. Zo een lieve en wijze vrouw je beht. Je hebt  een enorme impact gehad op mijn leven en ik ben er nog steeds elke dag dankbaar voor dat ik jouw traject heb gevolgd. Hierdoor is mijn leven 180 graden verandert van een lusteloze  neerslachtige vrouw naar een veel meer bewuste en in haar kracht staande energieke vrouw die zich niets meer laat zeggen. Ik kan je aan iedereen aanraden.

 

 

Naam cliënt

José

Elke dag stress houdt geen mens vol en ook ik niet dus. Ik weet nog dat ik gewoon door mijn benen zakte van vermoeidheid en dat ik  alleen nog maar huilen kon. Mijn nachten werden verlengd naar de dagen met als resultaat dat ik alleen nog maar in bed lag. Mijn werk kon ik uiteraard niet meer doen en ik kwam in de ziektewet terecht. Zoveel gedachten gingen er door mijn hoofd. Hoe moet dit verder straks kan ik niets meer ik hou niemand meer over en noem maar op. Vrolijk wordt je er niet door kan ik je verzekeren. Een kennis vertelde mij toen over jouw methode en ik was daar zeker in geinteresseerd. Baat het niet dan schaad het niet was mijn gedachte en na een fijn intakegesprek heb ik besloten om het traject te gaan volgen.

Het was zeker niet makkelijk want lieve Lis  je gaat echt tot de bodem.

Dieper dan dit ben ik niet eerder gegaan maar het heeft mij wel weer gebract naar wie ik was een krachtige en sterke vrouw. Alleen nu sta ik wel een stuk bewuster in het leven en begrijp ik ook meer van mijzelf.

Superblij ben ik dat ik het traject ben aangegaan en erg dankbaar ook  voor al deze wijze en waardevolle lessen die je mij hebt aangereikt.

Geen moment heb ik er  spijt van gehad en ik beveel je aan iedereen aan die met zichzelf geen raad meer weet.

Naam cliënt

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?

Praktijk Yoiranta

Is gelegen in het mooie  Zandbergen in Oost Vlaanderen een gemoedelijk dorp aan de rivier de Dender.

Er is gratis parkeergelegenheid en het is makkelijk te vinden.

Ik ben voornamelijk gericht op het herstellen en balanceren van het evenwicht in de mens.

Mijn voornaamste taak is mensen bewust te maken van wie we zijn en wat men uiteindelijk hier op deze aarde doet.

Veel problemen gaan over de relatie tot zichzelf en naar de ander. Dit zijn de grootste isseus waardoor mensen vast kunnen lopen. Niet weten hoe men zich kan verhouden tot de ander. Wij zijn allen uniek en hebben uiteindelijk allemaal de verantwoording naar onszelf om het leven zo aangenaam mogelijk te maken.

Het leven hoeft geen strijd te zijn, maar in ons onbewuste denken kan er wel een strijd gaande zijn waardoor er iets sluimert wat om aandacht vraagt.

Vaak zijn triggers genoeg om oude pijnstukken tot leven te brengen en kun je daarop vast lopen.

Ik werk als bewustzijnwerker in een tijd waar veel mensen het niet meer begrijpen, en ik laat mijn licht schijnen op de situatie. Het leven kan veel eenvoudiger zijn als je in het nu leeft dat kun je leren en daar wil ik je zeker bij ondersteunen.

Warme groet,

Lis

 

 

 

 

Bedrijfsgegevens:

Praktijk YoiRanta

Beekstraat 1

9506

Zandbergen

Bellen vanuit Belgie 04 938 234 25

Bellen vanuit NL 0032 4 938 234 25

E-mail info@yoiranta.com 

www.yoiranta.com

Spiritueel Centrum Yoiranta

Spiritueel Centrum Yoiranta