Soul Body Fusion®   

Behandeling op afstand

Wat is Soul Body Fusion®?

Soul Body Fusion® is ontwikkeld door Jonette Crowley uit de VS

Soul Body Fusion® is een eenvoudig maar mooi proces dat het lichaam weer op één lijn zet met het hoogst mogelijke licht.

De trilling  van onze ziel en de trilling van ons lichaam zijn vaker niet dan wel op elkaar afgestemd.

Traumatische gebeurtenissen , pijn, verdriet, en ontgoocheling zijn daarvan de oorzaak . Het leven kan ons zodanig omver werpen dat we uit het veld worden geslagen.

In veel opzichten hebben we een stukje goddelijkheid verloren die volledige versmelting in ons mens-zijn mogelijk maakt.

Je kan soms het gevoel hebben dat je geest en je lichaam niet op elkaar zijn afgestemd en dat je niet geaard bent of er niet bij hoort.

En hoewel je weet dat je meer energie en een betere gezondheid zou moeten hebben, weet je niet hoe je dat kan bereiken.

Doordat de mens is vervreemd van zijn eigen goddelijkheid voelen velen zich daardoor niet meer gelukkig en dat is ook logisch.

We hebben god buiten onszelf geplaatst en daarmee zijn we vervreemd van onze essentie.

Hoe zou het voor je voelen als het licht van je geest volledig en definitief verbonden zou zijn met je lichaam, zoals het de bedoeling is?

Er zou meer vreugde, meer plezier, meer bewustzijn en een betere verbinding zijn met ‘Al Wat Is’.

Meditatie en of spirituele oefeningen kunnen niet altijd worden geïntegreerd in je lichaam kortom je kan het gevoel niet altijd behouden.

Door Soul Body Fusion® zal de verbinding met het lichaam levendiger en helderder worden.

Er komt meer balans in je emotionele en fysieke lichaam. Je ervaart weer eenheid en de afgescheidenheid verdwijnt en maakt plaats voor heelheid.

Het Soul Body Fusion® proces is zo krachtig dat je weer toegang krijgt tot je eigen talenten met soms prachtige gevolgen.

Immers als je heel bent heb je een enorm scheppende kracht, en door volledig in harmonie te komen met je hogere aspecten-open je de deur voor geheel nieuwe ervaringen.

Als je al een tijd verloren rondloopt en je weet niet meer hoe je verder moet en je hebt alles al aangepakt wat je zou kunnen doen, dan is er geen beter moment dan het huidige moment om kennis te maken met een Soul Body Fusion® behandeling.

 

 

 

 

 

                     

                       Wat kan Soul Body Fusion® voor je doen?

Soul Body Fusion® is meer dan alleen een instrument voor genezing. Het zorgt ervoor dat jij je volledige potentieel kan gaan ontwikkelen.

De dingen gaan makkelijker. Je voelt je helderder. Het kan je meer begrip geven, je eigenliefde kan zich gaan ontwikkelen, je kan meer toegang hebben tot je wijsheid en je spirituele gaven. Het opent opnieuw je hele wezen en daardoor kun je weer zijn wie je werkelijk bent.

Het is uiteraard zo dat er meerdere behandelingen nodig zijn om je weer volledig terug te brengen op je levenspad.  Het ligt er ook aan in hoeverre je afgedwaald bent van jezelf.  De ene persoon zal meer behandelingen nodig hebben dan de ander dat zal duidelijk worden in het intakegesprek wat vooraf wordt afgenomen.

Zodra je de eerste behandeling hebt ontvangen voel je al een merkbaar verschil. Echter zoals met alle behandelingen of initiaties is het wel de bedoeling dat je zelf ook de verandering bent. Het doel is om zelf aan de slag te gaan met je verdere ontwikkeling en dit met of zonder begeleiding. Als je zelf heel graag wilt groeien in een stuk bewustzijn dan is het ook fijn om te weten wie je werkelijk bent en kunt zijn.

Hoe snel merk je een verandering?

Al na de eerste sessie merk je een verandering bij jezelf. Je hoger zelf weet precies wat het moet doen, hoe het te doen en wanneer.

Je kan het proces ook niet beïnvloeden. Het is juist de bedoeling heel alert te blijven, niet in meditatie te gaan of af te dwalen maar heel geconcentreerd in je gronding en in verbinding te blijven. Je mag heel bewust getuige zijn van wat er gebeurt.

Weet dat het proces doorgaat en dat de verandering die eenmaal is ingezet blijvend is.

Voel jij je aangesproken tot het volgen van een sessie of wil je in een traject stappen maak dan hieronder je keuze

Losse  sessie

Soul Body Fusion behandeling op afstand

Losse sessie : € 75,-euro telefonisch) de sessie duurt ongeveer 1 uur incl voor en na gesprek.

Traject 3

Soul Body Fusion® behandeling op afstand.

Dit traject bedraagt 5 behandelingen

Je bijdrage voor dit traject is €340, euro je voordeel is 35,- euro

 

 

Traject 1

Soul Body Fusion® behandeling op afstand.

Dit traject bedraagt 2 behandelingen.

Je bijdrage voor dit traject is € 140,-euro je voordeel is €20,-euro

 

Als je jouw keuze hebt gemaakt dan kun je in het contactformulier je gegevens achterlaten. Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op met jou.

Traject 2

Soul Body Fusion® behandeling op afstand.

Dit traject bedraagt 3 behandelingen.

Je bijdrage voor dit traject is € 195,-euro je voordeel is 35,- euro (meest gekozen)

 

Neem gerust contact op met mij:

1 + 7 =

Bedrijfsgegevens:

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag

van 10:00 t/m 17:00 uur 

van 19,30 t/m 22,00 uur

Zaterdag van 10:00 t/m 13:00

Bellen vanuit  Nederland:

0032 4 938 234 25

Vanuit Belgie:

04 938 234 25

Beekstraat 1

9506 Zandbergen België

Oost Vlaanderen

Spiritueel Centrum YoiRanta

Annuleringsregeling:

Indien een afspraak onverhoopt afgezegd moet worden, kan dat zonder problemen binnen 48 uur. Indien dit niet binnen 48 uur wordt afgezegd of je jouw afspraak mist, brengen wij de tijd in rekening brengen.