Home » YoiRanta’s Blogs » Compleet terug in je zijn » Soul Body Fusion Behandeling op afstand

Soul Body Fusion Behandeling op afstand

door | 20 apr, 2023 | Compleet terug in je zijn

Wat is Soul Body Fusion?

Soul Body Fusion is een eenvoudig maar mooi proces dat het lichaam weer op één lijn zet met het hoogst mogelijke licht.

De trilling  van onze ziel en de trilling van ons lichaam zijn vaker niet dan wel op elkaar afgestemd.

Traumatische gebeurtenissen , pijn, verdriet, en ontgoocheling zijn daarvan de oorzaak .

Het leven kan ons zodanig omver werpen dat we uit het veld worden geslagen.

In veel opzichten hebben we een stukje goddelijkheid verloren die volledige versmelting in ons mens-zijn mogelijk maakt. Je kan soms het gevoel hebben dat je geest en je lichaam niet op elkaar zijn afgestemd en dat je niet geaard bent of er niet bij hoort.

En hoewel je weet dat je meer energie en een betere gezondheid zou moeten hebben, weet je niet hoe je dat kan bereiken. Doordat de mens is vervreemd van zijn eigen goddelijkheid voelen velen zich daardoor niet meer gelukkig en dat is ook logisch.

We hebben god buiten onszelf geplaatst en daarmee zijn we vervreemd van onze essentie. Hoe zou het voor je voelen als het licht van je geest volledig en definitief verbonden zou zijn met je lichaam, zoals het de bedoeling is? Er zou meer vreugde, meer plezier, meer bewustzijn en een betere verbinding zijn met ‘Al Wat Is’.

Meditatie en of spirituele oefeningen kunnen niet altijd worden geïntegreerd in je lichaam kortom je kan het gevoel niet altijd behouden. Door Soul Body Fusion zal de verbinding met het lichaam levendiger en helderder worden. Er komt meer balans in je emotionele en fysieke lichaam. J

Je ervaart weer eenheid en de afgescheidenheid verdwijnt en maakt plaats voor heelheid.

Het Soul Body Fusion proces is zo krachtig dat je weer toegang krijgt tot je eigen talenten met soms prachtige gevolgen. Immers als je heel bent heb je een enorm scheppende kracht, en door volledig in harmonie te komen met je hogere aspecten-open je de deur voor geheel nieuwe ervaringen.

Als je al een tijd verloren rondloopt en je weet niet meer hoe je verder moet en je hebt alles al aangepakt wat je zou kunnen doen, dan is er geen beter moment dan het huidige moment om kennis te maken met een Soul Body Fusion behandeling.

Over mij

Via mijn blogs wil  ik  je graag een stukje bewustzijn meegeven en hou ik je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in centrum YoiRanta.

Veel leesplezier

Volg mij op FaceBook

Gerelateerde artikelen

Terug naar je oorsprong

Terug naar je oorsprong

Terug naar wie je werkelijk bent. Alles wat nog vastzit in ons systeem, ‘’dat wil zeggen in ons lichaam en in onze geest’’, dat we dit gaan leren transformeren. Zodat we mee kunnen met de snel groeiende veranderingen en we straks niet helemaal vast lopen op de snelweg van het leven.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin