Home » YoiRanta’s Blogs » Compleet terug in je zijn » Dit kan de oorzaak zijn dat jij jezelf zo uitgeblust voelt

Dit kan de oorzaak zijn dat jij jezelf zo uitgeblust voelt

door | 13 apr, 2023 | Compleet terug in je zijn

Voel ik mij daardoor steeds zo naar?

Zeer pittige energieën vanuit de kosmos zoals zonnevlammen, electronenstormen en elektronencrashes
houden al een flinke tijd het leven op aarde in de greep. En voorlopig zal dat nog even aanhouden.

Het begin van het nieuwe tijdperk

Het Aquariustijdperk zou gepaard kunnen gaan met grote veranderingen op wereldschaal.  Waterman is een scheppende energie en heerst over electriciteit, computers,luchtvaart, democratie, vrijheid, humaniteit, idealisten, modernisering, astrologie, zenuwaandoeningen, rebellen en opstand, waardoor op elk van deze gebieden veranderingen te verwachten zouden zijn. Ook zenuwaandoeningen, rebellie en opstand hoort daarbij. Dit is al zichtbaar onder de volkeren.

Ook kan het zijn impact hebben op apparatuur. Je laptop/gsm kan lastiger werken, berichten die niet doorkomen , mailtjes die zijn verdwenen. Alles wat elctrisch geladen is kan erdoor stuk gaan door de grote veranderingen in de kosmos.

Misschien heb je wel al gehoord van de Schumann resonantie? De trilling tussen de kern van de Aarde en de buitenste laag van de ionensfeer, ongeveer 65 kilometer boven de Aarde. Alles wat leeft op deze planeet staat in verbinding met deze trilling, zeg maar de hartslag van de Aarde. De tegenwoordige mens is zich hiervan echter niet bewust, omdat het ons niet geleerd is om ons energetisch met deze trilling te verbinden. Kijk ook eens op ‘Schumann Instituut Nederland‘.

Daardoor kunnen en zijn er ook veel fysieke en mentale klachten ontstaan onder de mens op aarde. De energie heeft namelijk invloed op ons wezen op wie wij  zijn als aardemens. Als de stralen de aarde bereiken dan voelen wij de warmte van de zon, maar de Electrogeladen deeltjes komen ook op de aarde aan hoewel wij wel beschermd zijn door de ozonlaag. Maar energetisch is het wel degelijk voelbaar.

Gezien wij lichtwezens zijn die op aarde leven hebben we ook een zeer gevoelig systeem. De meer bewuste mens die zijn kanalen al heeft mogen openen door bijvoorbeeld innitiaties kan meer last hebben van de energie. Je voelt je als het ware doorheen geschud en alles in je licham en geest wordt losgetrild. Maar ook HSPers de zeer gevoelige mensen hebben er last van.

Hoe hard je ook je best doet om het niet te voelen het is er en het kan je danig van je stuk brengen. Wat het meest logische is dat het op een natuurlijke manier door je lichaam heen kan stromen. Zonder weerstand en zonder frustratie want we zijn nu eenmaal op de aarde om te mogen leren en om veel af te leren. En gezien het DNA van de aarde gelijk is aan de aardemens zijn ook wij aan het veranderen. Dat valt niet altijd mee, maar we zijn daardoor wel in staat om het leven op aarde nog aan te kunnen.

We worden voorbereid op een geheel andere tijd en groeien daar langzaam maar zeker in.

Als je niet begrijpt wat er met je is dan kan er zeker angst optreden en of paniekgevoelens. Want eerlijk, het kan zeker heel heftig zijn en als je jezelf daardoor te angstig voelt raad ik zeker aan om een bezoekje aan de huisarts te brengen om even te laten checken of er dingen kunnen worden uitgesloten.

Het oude verdwijnt en het nieuwe verschijnt.
We zijn de nieuwe mens in wording.

Maar het kan ook veel verwarring en angsten geven als er zoveel in het lichaam gebeurt. Je hebt soms geen idee wat en waardoor je jezelf zo brak kan voelen.

Griepgevoel wat te maken heeft met de zware energie is uiteindelijk Vibrationele griep door de razendsnelle veranderingen in de kosmos. Het raast maar door en het is amper bij te houden .

Elke dag kan je wel een gevoel hebben van uitputting een gevoel van angst en paniek omdat deze energie ook het oude lostrilt en je geconfronteerd wordt met je oude ik.

Spierpijnen en een algeheel gevoel van Malaise zijn vaak voorkomende klachten.
Van hoofdpijnen tot buik/maagklachten, krampen en hartkloppingen trillingen en ijs en ijskoud hebben wisselen elkaar af met zeer heftige emoties.

Huilbuien en een gevoel totaal uit balans te zijn en je vreemd voelen. Dit alles kan een duidelijk geval zijn van de heftige zonnestormen en Elektronencrashes.

Wat kun je zelf doen?

Weet wel dat velen ook totaal geen last hebben. Deze mensen zitten op een andere frequentie en staan ook anders in hun leven.
De meesten die hier wel last van hebben zijn de mensen met een zeer gevoelig systeem zoals HSPers. Het lichaam laat afvalstoffen los door de flinke trillingen, en daardoor is het heel belangrijk ook goed voor jezelf te zorgen.

Zuiver water drinken. Spa blauw is tot nu toe het meest zuivere en ook kruidenthee kan een goed effect hebben op het lichaam.
Eet ook veel groenten en fruit zodat je lichaam goede stoffen binnen krijgt.
Junk food en snaaien is nooit verstandig maar in deze tijden zeker niet. Je lichaam zal je uiteindelijk dankbaar zijn.

We hebben veel te verwerken dus zou het goed zijn om te voelen wat je echt nodig hebt door in verbinding te gaan met je lichaam.
Als je alles laat doorstromen en niet in paniek raakt omdat het al zo een tijd duurt dan kan de energie door je lichaam zijn weg vinden en al het oude verwijderen.

Belangrijk is om niet in paniek te raken. Als je jezelf al een tijd niet in orde voelt en je bent al door de medische molen geweest en er is uiteindelijk niets gevonden, geen paniek.

Best is om te mediteren. Uit je denken te gaan en vertrouwen te hebben in de kracht van je lichaam. Weet dat er een begin is en een einde aan de klachten die je nu ervaart.

Op een gegeven moment voel je ook dat het minderen gaat en zijn er steeds weer wat betere dagen.  Duurt het erg lang en voel je jezelf steeds ongemakkelijker dan heb je waarschijnlijk nood aan iemand die je kan begeleiden om krachtiger in het leven te staan. Zoek dan hulp.

Het kan ook zijn dat je zelf al door een moeilijke tijd heen gaat en dat er daardoor weinig energie is. Je gedachten en emoties vanuit het verleden worden naar boven getrild, en waar je aandacht aan geeft zal steeds meer groeien. Pak je leven terug in eigen handen. Je hoeft het niet alleen te doen. En heb je iemand nodig zoek dan de persoon die je het beste kan helpen om weer in balans te komen.

Alle ballast zal uiteindelijk verdwijnen en we zullen als de nieuw geboren mens weer opstaan bevrijd van oude patronen en klaar voor de nieuwe tijd.

 

 

 

 

 

 

Over mij

Via mijn blogs wil  ik  je graag een stukje bewustzijn meegeven en hou ik je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in centrum YoiRanta.

Veel leesplezier

Volg mij op FaceBook

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin