Home » YoiRanta’s Blogs » Compleet terug in je zijn » Pijn kan zeer verlammend werken

Pijn kan zeer verlammend werken

door | 28 feb, 2020 | Compleet terug in je zijn

Pijn kan zeer verlammend werken. Zowel fysiek als geestelijk kan je het gevoel hebben volkomen vast te zitten. Emoties kunnen je blokkeren doordat je niet meer bij je ware gevoel kan komen. De pijn is hevig, je angst daardoor ook groot. Kom ik hier ooit uit denk je, kan ik ooit weer een fijn leven hebben? Wat moet ik doen, en wat kan ik zelf doen?

Je hebt hulp nodig maar weet niet waar je het moet zoeken. De reguliere gezondheidszorg kan je niet meer helpen. Pillen helpen niet, deze onderdrukken slechts de kwaal, en richten in het algemeen meer kwaad aan in het lichaam waardoor je ook nog vervlakking van je gevoelens krijgt. Je wilt niet als een zombie door het leven gaan, maar je wilt tot de kern komen.

Deze zoektocht heb ik zelf decennia’ geleden afgelegd en deze weg gaf me uiteindelijk het inzicht over een andere manier van genezen. Met alle respect voor de reguliere gezondheidzorg maar ik kon mij zelf niet meer vinden erin.

De beperkende manier waarop werd gekeken naar mijn klachten bracht mij niet verder. Ik was aangekomen op een punt waar het echt helder moest zijn voor mij. Ik wist vanuit mijn diepste wezen dat ik terug naar mijn bron moest, naar mijn diepste pijnen, en naar mijn innerlijke wereld om werkelijk te kunnen herstellen.

Dat was werken, hard werken, en uiteindelijk merkte ik dat aandacht oprechte liefdevolle aandacht een mens kan terugbrengen naar de innerlijke wereld. Dankbaar ben ik dat ik deze mensen op mijn levenspad heb mogen ontmoeten en daardoor werd mijn herstel een feit. Er is niets zo fijn om gehoord te worden . Als je begrepen wordt, en als je gezien wordt als een mens en niet als een nummer.

Dit was en is de reden geweest dat ik zelf ben gaan studeren, en na vele curssusen en opleidingen weet ik dat dit mijn ware roeping was.

Vele mensen heb ik inmiddels mogen bijstaan in het helingproces. Pijn is niet fijn, en een goede professionele ondersteuning kan de soms wanhopige gedachten helpen transformeren en ombuigen, waardoor er weer kwaliteit van leven kan zijn.

Mijn manier van werken is vanuit het Holistische principe. Vanuit de geest naar het lichaam. We zijn niet alleen de buitenkant, we zijn kosmische mensen die te gevoelig zijn voor de aardse logge energie. Als we niet goed voor onszelf en ons geestelijke leven zorgen dan kunnen er ernstige verstoringen optreden.

Je kan er iets aan doen. Kom in beweging, en neem de juiste stappen net zoals ik dit ooit heb gedaan. Je zal er geen spijt van krijgen.

Warme groet, Lis

www.yoiranta.com

Over mij

Via mijn blogs wil  ik  je graag een stukje bewustzijn meegeven en hou ik je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in centrum YoiRanta.

Veel leesplezier

Volg mij op FaceBook

Gerelateerde artikelen

Terug naar je oorsprong

Terug naar je oorsprong

Terug naar wie je werkelijk bent. Alles wat nog vastzit in ons systeem, ‘’dat wil zeggen in ons lichaam en in onze geest’’, dat we dit gaan leren transformeren. Zodat we mee kunnen met de snel groeiende veranderingen en we straks niet helemaal vast lopen op de snelweg van het leven.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin