Home » YoiRanta’s Blogs » Compleet terug in je zijn » Reiki healing op afstand kan dat?

Reiki healing op afstand kan dat?

door | 20 aug, 2023 | Compleet terug in je zijn

Jazeker kan dat. Energie kent geen afstand en stroomt altijd.

Als Reiki TeraMai™ Master werk ik met de universele symbolen die ontvangen en doorgegeven zijn door Kathleen Ann Milner een internationaal bekend healer en medium.

Tera Mai™ is geregistreerd bij het Federal Copyright & Trademark Office als een genezingssysteem met gestandaardiseerde inwijdingen.

Het is en blijft wonderbaarlijk dat de energie zo krachtig is dat het op zeer grote afstand werkt.

Gods engelen werken met de Universele Helende Energie die we channelen om  positieve veranderingen teweeg te brengen. Zodra ik mij afstem stroomt de energie vanuit het veld waarin ik mag werken.

Ik verbind mij met de Reiki energie en plaats de nodige symbolen in het veld van de vrager. Als het contact gelegd is begint de helende energie te stromen. De helende symbolen zorgen voor de verandering in het veld van de ontvanger.

Je hoeft er als ontvanger zelfs niet in te geloven of het werkt. De energie stroomt eenvoudigweg toch wel. Mocht je wel openstaan en je dus als ontvanger wel graag aan jezelf werkt dan zal het zeker krachtiger kunnen werken.

Het geeft sowieso een meerwaarde als je jezelf afstemt op je helingproces.

Wil je eens kennismaken met een afstand behandeling maak dan een afspraak via het contactformilier.

Over mij

Via mijn blogs wil  ik  je graag een stukje bewustzijn meegeven en hou ik je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in centrum YoiRanta.

Veel leesplezier

Volg mij op FaceBook

Gerelateerde artikelen

Terug naar je oorsprong

Terug naar je oorsprong

Terug naar wie je werkelijk bent. Alles wat nog vastzit in ons systeem, ‘’dat wil zeggen in ons lichaam en in onze geest’’, dat we dit gaan leren transformeren. Zodat we mee kunnen met de snel groeiende veranderingen en we straks niet helemaal vast lopen op de snelweg van het leven.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin