Home » YoiRanta’s Blogs » Compleet terug in je zijn » Terug naar je oorsprong

Terug naar je oorsprong

door | 23 jul, 2019 | Compleet terug in je zijn

De wereld waarin we vandaag de dag leven vraagt véél van ons mensen.

We staan met één been in het oude en één been in het nieuwe. Wat is dit nieuwe dan wel?

Astrologisch gezien is Uranus in het teken Stier de aanstichter van de veranderingen die momenteel op de aarde gaande zijn. En wij de bewoners van de aarde mogen mee veranderen.  Alles gaat over bewust wording en ons herinneren wat onze zielskleur  en -bestemming is. Dat is de essentie en daarom is het zo moeilijk, omdat eigenlijk niemand zich herinnert wie hij werkelijk is.

Deze energie komt tot ons, omdat het nu de tijd is voor de echte veranderingen. Ze is wel zodanig krachtig en bijna dwingend dat we op de een of andere manier geforceerd worden om al het oude af te werpen en onszelf in een nieuw daglicht te zetten. Dit is zeer voelbaar momenteel.

Confrontaties met anderen zijn onvermijdelijk en kunnen heftig zijn. Maar deze zware en heftige tijd kan ook veel goeds brengen omdat al de oude overtuigingen plaats mogen gaan maken voor nieuwe inzichten. En dat is iets wat soms veel moeite kan kosten.

De aarde beweegt omdat het DNA van de aarde verandert en moeder aarde schudt al de negatieve energie van zich af. Dit is zichtbaar door de vele natuurrampen ”wel of niet geforceerd”. Wij mensen zijn gelijk aan het DNA van de aarde daardoor veranderen wij mee.

‘Vanuit een holistische visie gezien is het van groot belang dat alles wat nog vastzit in ons systeem, ‘’dat wil zeggen in ons lichaam en in onze geest’’, dat we dit gaan leren transformeren. Zodat we mee kunnen met de snel groeiende veranderingen en we straks niet helemaal vast lopen op de snelweg van het leven.

Heb geen angst om dit aan te gaan, je krijgt nooit meer dan je aankan en je krijgt er immers een prachtig en veel vrijer leven voor terug. De mens mag terug naar zijn oorspronkelijke zelf en dat houdt in dat alle illusie mag worden doorbroken en we onze eigen zonnekracht weer mogen leren omarmen.

Door mijn eigen transformatie die heftig bij mij heeft huisgehouden kan ik wel zeggen dat ik een ervaringsdeskundige ben geworden en daardoor heel goed weet waar de schoen kan wringen.

Niets menselijks is mij vreemd en ik voel mij daardoor ook mens onder de mensen. Door mijn eigen ervaringen weet ik dat de nood zeer hoog kan zijn en ik wil je graag mijn diensten aanbieden als coach om samen met jouw je levenspad weer begaanbaar te maken, op weg naar een nieuw bewustzijn.

Over mij

Via mijn blogs wil  ik  je graag een stukje bewustzijn meegeven en hou ik je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in centrum YoiRanta.

Veel leesplezier

Volg mij op FaceBook

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin