Home » YoiRanta’s Blogs » Balanceren van de energie » Lichaam en geest in balans houden

Lichaam en geest in balans houden

door | 4 okt, 2018 | Balanceren van de energie

Lichaam en geest in balans houden.

In ons drukke bestaan is het niet altijd eenvoudig om de balans te behouden tussen ons lichaam en onze geest.

Veel tijd spenderen we aan het werk en aan overige bezigheden en daardoor verliezen we de aandacht voor onszelf. De mens realiseert zich niet dat lichaam en geest een is, en dat het van groot belang is dat we ons lichaam gezond houden. Door onszelf hierin te trainen en dagelijks bijvoorbeeld te mediteren kunnen we dit aardig in stand houden. De meditatie zorgt ervoor dat we spanningen goed aan kunnen en daardoor is er geen tot weinig belasting voor het lichaam.

Anders wordt het als we zo druk zijn dat we echt geen tijd nemen voor onszelf, en daardoor de spanningen ‘’die meestal gepaard gaan met veel stress’’ zo hoog op laten lopen dat het een uitweg gaat zoeken in ons lichaam.

Op dat moment is het vaak al te laat en kunnen stress gerelateerde klachten de kop opsteken. Dit is dan het moment om aandacht te besteden aan onszelf. Lukt dat niet doordat we worden opgeslokt door ons drukke leven dan kunnen klachten overgaan in kwalen en wordt het van kwaad tot erger.

Omdat we toch doorgaan ‘’omdat het vaak niet anders kan’’ stevenen we regelrecht op een burn-out af en dit is dan eindelijk het signaal dat het niet verder kan.

De hoogste tijd dus om er iets aan te gaan doen.

Voel je dat je uit balans bent en dat je er aan zou moeten werken, maar weet je even niet hoe? Neem dan eens contact op met mij voor een vrijblijvend kort intakegesprek waar ik je kan uitleggen hoe ik te werk ga.

Of je kan ook meteen via het contactformulier een afspraak maken voor het in balans brengen van je energie.

Je bent welkom,

hartegroet,

Lis

Over mij

Via mijn blogs wil  ik  je graag een stukje bewustzijn meegeven en hou ik je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in centrum YoiRanta.

Veel leesplezier

Volg mij op FaceBook

Gerelateerde artikelen

Geen resultaten gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin