Home » YoiRanta’s Blogs » Volledig terug in je rust » Volledig terug in je rust

Volledig terug in je rust

door | 6 okt, 2018 | Volledig terug in je rust

Volledig terug in je rust.

In een tijd waarin alles steeds sneller lijkt te gaan is het lastig om in je rust te blijven.

Zo sprak ik laatst een vrouw  die er even doorheen zat. Wat zou ik graag af en toe een knopje hebben waar ik op kon drukken en mijzelf even af kon zetten, zodat de hele wereld mij even gestolen kon worden en ik in mijn rust terug kon komen.  Is het ooit al anders geweest’’ vroeg ik haar? Nou eigenlijk niet maar het is wel drukker geworden en daardoor kom ik niet echt meer aan mijzelf toe. En ja, ik wil anderen ook niet teleurstellen en dat breekt mij wel op merk ik.

Herken je dat ook dat het in je realiteitsbeleving onmogelijk is, dat je door de buitenwereld wordt opgeslokt, en jij je leven ervaart als heel hectisch en verwarrend, veel te druk geworden, zodat je niet meer toekomt aan jezelf?

Vele mensen klagen over gebrek aan tijd, en toch wil men doorgaan op hetzelfde tempo waarmee men altijd heeft geleefd. Dat vraagt uiteraard om moeilijkheden, want een lichaam heeft de tijd nodig om tot rust te komen. Negeer je de signalen, dan is er inderdaad een probleem aan het ontstaan. Je kunt niet iedereen pleasen, je kunt niet alles op hetzelfde moment doen en je kunt ook niet continu doorgaan in het zelfde tempo dat vraagt om moeilijkheden.

We hebben de verantwoording voor ons eigen lichaam en geest en als we de verantwoording niet nemen om beter met onszelf om te gaan dan gaan we de gevolgen daarvan ondervinden.

In het traject blijf ‘’volledig in je rust’’ geef ik je alle tools mee die je kunnen helpen om die rust ‘’blijvend’’ terug te vinden. Elke dag trouw zijn aan jezelf net zoals je elke dag een verfrissende douche neemt  en je tanden poetst, kun je elke dag even tijd maken voor jezelf om de verbinding met jezelf te herstellen.

 In dit traject kun je het volgende vinden:

>Coaching:

>Waarin ik je laat zien dat je meer de tijd voor jezelf kan nemen.

>Geen angst meer hoeft te hebben om nee te zeggen tegen je omgeving zonder angst voor afwijzing.

>Je meer van je zelf kan leren houden.

>Jezelf op de eerste plaats kan zetten zonder daarin egoïstisch te worden gevonden.

>En ik ondersteun je om je gedachten te transformeren en oude patronen te doorbreken.

 Energetische behandeling:

>Je neem plaats op de behandeltafel waarin ik je energie weer in balans breng en je jouw rust weer terug voelt komen .

>Pijnen kunnen worden behandeld met de ’’moxalamp’’ die in de Chinese geneeswijzen wordt ingezet bij verstoringen en pijnen .

>Balanceren vind plaats door kleuren en klanken.

>Rust pauze van 10 minuten op de behandeltafel

Afronding.

Over mij

Via mijn blogs wil  ik  je graag een stukje bewustzijn meegeven en hou ik je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in centrum YoiRanta.

Veel leesplezier

Volg mij op FaceBook

Gerelateerde artikelen

Geen resultaten gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin