Onvoorwaardelijke liefde voor jezelf.

Kun je zoveel van jezelf houden dat je echt alleen maar het beste voor jezelf wilt? Is het echt mogelijk om keuzes te maken voor jezelf die je een beter mens maken? Kun je dat inschatten? Nee, dat kunnen we helaas niet altijd. Er zijn tijden in het leven dat we het lastig hebben met onszelf en onze omgeving. We ervaren dan dat we onszelf blokkeren en dat we even een tijd in stilstaand water terecht zijn gekomen.
We komen niet in beweging en zetten onszelf daardoor ‘on-hold’. Alles stagneert daardoor en daardoor zijn we niet meer in staat om helder te kijken naar onszelf.
Meestal is dit een fase in het leven en vaak komen we er vanzelf weer uit. Anders wordt het als het een langere tijd gaat duren, en de stilstand over gaat in een depressie waardoor ons leven in kwaliteit achteruit gaat.
Verschillende oorzaken kunnen daaraan ten grondslag liggen. En het is nodig om onze gedachtenpatronen drastisch te veranderen. Niets is immers wat het lijkt, en als we onze oude normen en waarden ‘’die meestal niet de onze zijn’’ eens onder de loep nemen, dan komen we erachter dat we ons leven een andere vorm mogen gaan geven, omdat het oude niet meer bij ons past..
Hoe begin je daar nu mee? Meestal is het lastig om zelf uit die patronen te stappen en is er behoefte aan een goede ondersteuning.
Om te beginnen raad ik je aan om eigenliefde te gaan ontwikkelen. De weg naar binnen is de sleutel tot een nieuw begin in je leven.
Graag wil ik je daarbij ondersteunen, en je alle tools aanreiken die je nodig hebt om deze stap te nemen. Kijk en ‘’voel vooral’’ wat ik voor je kan betekenen op jouw weg naar verbinding met je innerlijke zelf.
Je bent welkom,
Hartegroet,
Lis